
Whoopies met lavendel
Voor 14 stuks:
Voor 14 stuks:
Voor het beslag:
120 g boter
100 g suiker
2 eieren
merg uit 1/2 vanillestok
250 g bloem
1 kl chemische gist
150 ml melk
2 el lavendelsiroop
Voor de crème:
40 g boter
3 el suiker
150 g marshmallowcrème
Verwarm de oven op 180°C.
Klop boter en suiker tot een wit uitslaande massa. Voeg de eieren en het vanillemerg toe. Bestrooi met gezeefde bloem en gist. Klop glad met melk en lavendelsiroop.
Vul een spuitzak met mondstuk met het beslag. Spuit hoopjes met een diameter van 2 cm op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak 10 minuten en laat afkoelen in de opening van de oven.
Klop de boter met de suiker tot een schuimige massa. Voeg marshmallowcrème toe en vul de spuitzak met stervormig mondstuk met de crème. Spuit de crème op de helft van de koekjes en dek af met een tweede koekje. Dien koud op.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier