Nodig voor vier:
250 g witte asperges
250 g groene asperges
200 g fijne groene boontjes
2 sneden Gandaham van zo’n 1/2 cm dik
8 fijngesneden plakjes Gandaham
aceto balsamico
olijfolie
peper en zout
enkele blaadjes basilicum
oregano
Maak de groenten schoon. Snijd de asperges en boontjes in stukken van een halve centimeter groot. Houd de aspergepunten 3 cm lang. Kook de groenten afzonderlijk beetgaar in gezouten water en verfris onder koud water. Snijd de dikke sneden Gandaham in dobbelsteentjes van een halve centimeter en meng deze met de gekoelde groenten, een scheut aceto balsamico, olijfolie, oregano, peper en zout. De punten van de asperges nog niet toevoegen. Verdeel de mengeling over vier ronde vormpjes met een diameter van 8 en een hooogte van 4 cm. Goed aandrukkken en de vormpjes omdraaien op een gekoeld bord. Omwikkel de hoopjes met twee sneden Gandaham. De borden versieren met aspergepuntjes, blaadjes basilicum en wat grofgemalen zwarte peper.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier