Ingrediënten

Voor 4:

  • 400 g schoongemaakte schorseneren
  • 1/2 citroen
  • 1 el bloem
  • 40 g gezouten boter
  • 2 sneetjes stokbrood of boerenbrood
  • 8 plakjes (1 mm) Spaanse ham of Serranoham
  • 120 g terrine van eendenlever
  • zout en zwarte peper van de molen

Snij de schorseneren in stukjes van 5 tot 6 cm. Kook ze afhankelijk van de grootte gedurende 12 tot 14 min. in kokend water met een snuifje zout, het sap van een halve citroen en de bloem. Laat ze uitlekken en kleur ze dan licht in een pan met wat gesmolten boter. Schik ze op het vers getoaste brood samen met de ham en de eendenlever. Werk af met een beetje peper van de molen.

Snij de schorseneren in stukjes van 5 tot 6 cm. Kook ze afhankelijk van de grootte gedurende 12 tot 14 min. in kokend water met een snuifje zout, het sap van een halve citroen en de bloem. Laat ze uitlekken en kleur ze dan licht in een pan met wat gesmolten boter. Schik ze op het vers getoaste brood samen met de ham en de eendenlever. Werk af met een beetje peper van de molen.