
Toast met schorseneren en eendenlever
03-10-2014, 12:11
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:28
Voor 4:
Voor 4:
400 g schoongemaakte schorseneren
1/2 citroen
1 el bloem
40 g gezouten boter
2 sneetjes stokbrood of boerenbrood
8 plakjes (1 mm) Spaanse ham of Serranoham
120 g terrine van eendenlever
zout en zwarte peper van de molen
Snij de schorseneren in stukjes van 5 tot 6 cm. Kook ze afhankelijk van de grootte gedurende 12 tot 14 min. in kokend water met een snuifje zout, het sap van een halve citroen en de bloem. Laat ze uitlekken en kleur ze dan licht in een pan met wat gesmolten boter. Schik ze op het vers getoaste brood samen met de ham en de eendenlever. Werk af met een beetje peper van de molen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier