Toast met ricotta en sinaasappel
21-11-2018, 12:12
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 10:13
Een ontbijtrecept van topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck voor een rustdag of rustige training.
Een ontbijtrecept van topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck voor een rustdag of rustige training.
Benodigdheden voor 1 persoon
- 6 el ricotta
- 1/2 tl vanille-extract
- 1 dikke snede bruin brood, getoast
- 1 sinaasappel, geschild en in schijfjes gesneden
- 2 tl bloemenhoning
- Enkele takjes tijm
- 6 pistachenoten, gehakt
Bereidingswijze
Meng de ricotta met het vanille-extract.
Smeer het mengsel op de toast.
Versier met de schijfjes sinaasappel.
Besprenkel met honing en versier met de takjes tijm en de pistachenootjes.
Bereidingstijd: 10 min.
Voedingswaarde per portie
445 kcal
62 g koolhydraten
18 g eiwitten
16 g vetten
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier