Toast met ricotta en sinaasappel

9348187

Een ontbijtrecept van topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck voor een rustdag of rustige training.

Een ontbijtrecept van topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck voor een rustdag of rustige training.

Benodigdheden voor 1 persoon

  • 6 el ricotta
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 1 dikke snede bruin brood, getoast
  • 1 sinaasappel, geschild en in schijfjes gesneden
  • 2 tl bloemenhoning
  • Enkele takjes tijm
  • 6 pistachenoten, gehakt

Bereidingswijze

Meng de ricotta met het vanille-extract.

Smeer het mengsel op de toast.

Versier met de schijfjes sinaasappel.

Besprenkel met honing en versier met de takjes tijm en de pistachenootjes.

Bereidingstijd: 10 min.

Voedingswaarde per portie

445 kcal

62 g koolhydraten

18 g eiwitten

16 g vetten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content