Toast met ricotta en sinaasappel

9348187 ©

Een ontbijtrecept van topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck voor een rustdag of rustige training.

Een ontbijtrecept van topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck voor een rustdag of rustige training.

Benodigdheden voor 1 persoon

  • 6 el ricotta
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 1 dikke snede bruin brood, getoast
  • 1 sinaasappel, geschild en in schijfjes gesneden
  • 2 tl bloemenhoning
  • Enkele takjes tijm
  • 6 pistachenoten, gehakt

Bereidingswijze

Meng de ricotta met het vanille-extract.

Smeer het mengsel op de toast.

Versier met de schijfjes sinaasappel.

Besprenkel met honing en versier met de takjes tijm en de pistachenootjes.

Bereidingstijd: 10 min.

Voedingswaarde per portie

445 kcal

62 g koolhydraten

18 g eiwitten

16 g vetten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content