Toast met kruidenkaas en zalmeitjes
Een toast als hapje of als voorgerecht is altijd een succes. Deze maak je snel en gemakkelijk klaar en is vooral erg lekker.
Een toast als hapje of als voorgerecht is altijd een succes. Deze maak je snel en gemakkelijk klaar en is vooral erg lekker.
Voor 4 personen
- 1 klein bosje verse kruiden (bv. kervel, bieslook, munt)
- 200 g roomkaas (bv. Philadelphia of St Môret)
- 12 sneden witbrood
- 50 g zalmeitjes
Bereiding
1. Spoel de kruiden en zwier droog. Hak de blaadjes fijn, maar bewaar er enkele heel voor de afwerking. Plet de roomkaas met een vork en voeg de fijngehakte kruiden toe. Kruid met peper en zout. Schep de kruidenkaas in een spuitzak met gekartelde spuitmond en zet koel weg.
2. Rooster de sneden brood in een broodrooster of onder de ovengrill. Snijd de toast in stervorm met behulp van een stervormige uitsteekvorm.
3. Bestrijk elke toast met kruidenkaas, leg er wat zalmeitjes op en werk af met de verse kruiden. Serveer.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier