Ingrediënten

Voor 2:

  • 100 g raketsla (rucola)
  • 50 g parmezaankaas, geschaafd
  • 50 g pijnboompitten
  • 4 droogtomaatjes
  • een scheutje olijfolie

Vinaigrette:

  • 2 el notenolie
  • 2 el olijfolie
  • 1 el aceto balsamico
  • zout en peper

De salade wassen en drogen. De pijnboompitten goudbruin bakken in een pan met antikleeflaag in een weinig olijfolie en zouten. De droogtomaatjes doormidden snijden. De kaas schaven. De ingrediënten voor de vinaigrette samen opkloppen. De salade mengen met de vinaigrette en over borden verdelen. Versieren met pijnboompitten, droogtomaatjes en schaafsel van parmezaan.

De salade wassen en drogen. De pijnboompitten goudbruin bakken in een pan met antikleeflaag in een weinig olijfolie en zouten. De droogtomaatjes doormidden snijden. De kaas schaven. De ingrediënten voor de vinaigrette samen opkloppen. De salade mengen met de vinaigrette en over borden verdelen. Versieren met pijnboompitten, droogtomaatjes en schaafsel van parmezaan.