
Soep van winterpostelein met kleine cannelloni
Serveer de gevulde deegwaren in de soep en je hebt een hartverwarmende maaltijd.
Serveer de gevulde deegwaren in de soep en je hebt een hartverwarmende maaltijd.
Voor 4 personen
2 stuks wit van prei
1 stengel bleekselder
2 uien
boter
1 aardappel
1 l gevogeltebouillon
1 kg winterpostelein
Voor de farce:
4 eetlepels kaassaus
8 scampi
50 g pancetta
Bereiding
1. Stoof de prei, selder en ui in boter.
2. Voeg aardappelblokjes bij en bevochtig met de bouillon.
3. Blancheer de postelein, laat schrikken in koud water en duw er het overtollige vocht uit.
4. Doe dit bij de soep en mix alles fijn, giet door een zeef en breng op smaak
5. Vul de cannelloni met behulp van een spuitzak en stoom deze gaar.
6. Serveer de gevulde deegwaar in de soep.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier