Soep van winterpostelein met kleine cannelloni

Soep van winterpostelein met kleine cannelloni

Serveer de gevulde deegwaren in de soep en je hebt een hartverwarmende maaltijd: soep van winterpostelein met kleine cannelloni.

Voor 4 personen

  • 2 stuks wit van prei
  • 1 stengel bleekselder
  • 2 uien
  • boter
  • 1 aardappel
  • 1 l gevogeltebouillon
  • 1 kg winterpostelein
Voor de farce
  • 4 eetlepels kaassaus
  • 8 scampi
  • 50 g pancetta

Bereiding

  1. Stoof de prei, selder en ui in boter.
  2. Voeg aardappelblokjes bij en bevochtig met de bouillon.
  3. Blancheer de postelein, laat schrikken in koud water en duw er het overtollige vocht uit.
  4. Doe dit bij de soep en mix alles fijn, giet door een zeef en breng op smaak
  5. Vul de cannelloni met behulp van een spuitzak en stoom deze gaar.
  6. Serveer de gevulde cannelloni in de soep.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content