Soep van winterpostelein met kleine cannelloni

14-06-2011, 08:34
Bijgewerkt op: 13-10-2024, 16:45
Serveer de gevulde deegwaren in de soep en je hebt een hartverwarmende maaltijd: soep van winterpostelein met kleine cannelloni.
Voor 4 personen
- 2 stuks wit van prei
- 1 stengel bleekselder
- 2 uien
- boter
- 1 aardappel
- 1 l gevogeltebouillon
- 1 kg winterpostelein
Voor de farce
- 4 eetlepels kaassaus
- 8 scampi
- 50 g pancetta
Bereiding
- Stoof de prei, selder en ui in boter.
- Voeg aardappelblokjes bij en bevochtig met de bouillon.
- Blancheer de postelein, laat schrikken in koud water en duw er het overtollige vocht uit.
- Doe dit bij de soep en mix alles fijn, giet door een zeef en breng op smaak
- Vul de cannelloni met behulp van een spuitzak en stoom deze gaar.
- Serveer de gevulde cannelloni in de soep.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier