Salade van suikererwten en meloen met feta

  • Moeilijkheid

Salade van suikererwten en meloen met feta

Voor 4:

250 g suikererwten (sugar snap peas)

1/2 Galiameloen (of watermeloen)

raspsel en schil van 1 citroen

1 tl vloeibare honing

2 el extra vierge olijfolie

4 el olijfolie

2 tl fijngehakte tijm

een handvol raketsla

125 g feta

zwarte peper en zout

Blancheer de suikererwten 2 minuten in gezouten water. Verfris in ijswater en laat goed uitlekken. Schil en snij de meloen in dunne plakjes. Maak de vinaigrette: meng citroenschil en -sap met de honing, olijfoliën en tijm. Kruid naar smaak.

Doe de suikererwten, meloen en raketsla in een grote kom en meng voorzichtig met de vinaigrette. Verdeel over 4 borden en verkruimel er de feta over.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content