Ingrediënten

Voor 10 stuks

250 ml amandelmelk, 1 el esdoornsiroop, 50 g amandelboter, 1 snuifje johannesbroodpitmeel, 200 g frambozen (diepvries), 20 ronde dunne wafels (ongeveer 6 cm diameter)

Bereiding

  1. Meng de amandelmelk met de esdoornsiroop, de amandelboter en het johannesbroodpitmeel. Giet dit mengsel in de ijsmachine en laat draaien tot een romige massa (ongeveer 20 minuten).
  2. Roer er de frambozen onder en schep een laag ijs van 2 à 3 cm tussen twee wafeltjes. Strijk de zijkant glad en leg 1 uur in de diepvriezer.
Voor 10 stuks 250 ml amandelmelk, 1 el esdoornsiroop, 50 g amandelboter, 1 snuifje johannesbroodpitmeel, 200 g frambozen (diepvries), 20 ronde dunne wafels (ongeveer 6 cm diameter)