Quinoasalade met groene boontjes en blauwe kaas

Quinoasalade met groene boontjes en blauwe kaas
© Getty
Voor 4 personen
  • 500 g quinoa
  • 2 l groentebouillon
  • 150 g groene boontjes
  • 2 handen verse tuinkruiden (dragon, dille, peterselie, basilicum, tijm…)
  • 4 el olijfolie
  • 200 g blauwe kaas
  • 4 el zonnebloempitten
  • peper van de molen
Bereiding
  1. Kook de quinoa gaar in de groentebouillon en giet af.
  2. Blancheer de boontjes in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Snij in kleine stukjes.
  3. Hak de kruiden fijn en meng samen met de olijfolie en boontjes onder de quinoa.
  4. Kruid met peper. Werk de quinoasalade af met de blauwe kaas en pompoenpitten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content