Ingrediënten

Voor 10 pralines:

  • 500 g pure chocolade
  • 350 g boter
  • 5 g oploskoffie
  • 10 g cacaopoeder
  • 1 el marsala
  • 1,5 dl room
  • 1 el mascarpone
  • 4 lange vingers
  • 2 koffielepels suiker

Smelt de chocolade met de boter au bain-marie, meng er de oploskoffie, cacaopoeder en marsala onder. Strijk 2 cm dik open op een met bakpapier beklede bakplaat en laat opstijven. Snij er vierkantjes uit. Klop de room op en roer er de mascarpone, de verkruimelde lange vingers en de suiker onder. Spuit op de chocolade en werk af met chocoladeschilfers en gekonfijte sinaas.

Smelt de chocolade met de boter au bain-marie, meng er de oploskoffie, cacaopoeder en marsala onder. Strijk 2 cm dik open op een met bakpapier beklede bakplaat en laat opstijven. Snij er vierkantjes uit. Klop de room op en roer er de mascarpone, de verkruimelde lange vingers en de suiker onder. Spuit op de chocolade en werk af met chocoladeschilfers en gekonfijte sinaas.