Nodig voor vier :
950 g zeevruchten (garnalen, scampi’s, jakobsschelpdieren, mossels enz.)
3 kopjes kokosmelk
2 soeplepels olie
2 soeplepels verse korianderblaadjes
1 theelepel currypoeder
2 theelepels citroensap
1/2 theelepel zout
30 g gehakte uien
Voor de pasta :
4 geplette rode Kashmiri chilipepers
10 g geraspte gember
5 g geplette knoflook
1 theelepel geplet korianderzaad
1 theelepel geplet komijnzaad
1/2 theelepel kurkumapoeder
1/2 theelepel geplette zwarte peperkorrels
Verwarm olie in een pan, voeg de ingrediënten voor de kruidenpasta toe en roerbak gedurende een halve minuut. Voeg de gehakte uien toe en blijf roeren tot de uien doorzichtig zijn. Voeg de zeevruchten toe, giet de kokosmelk in de pan, kruid met zout en currypoeder en breng alles aan de kook. Laat enkele minuten sudderen tot de zeevruchten voldoende gaar zijn. Maak de bereiding af met citroensap en korianderblaadjes. Serveer deze bereiding met gestoomde rijst.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier