Pannenkoek met appel en rijstpap

© Getty

Voor 4 personen
Rijstpap
  • 100 g kleefrijst (ronde korrel)
  • boter
  • 1 liter volle melk
  • 1 vanillepeul
  • zout
  • 25 g boter
  • mespunt saffraanpoeder of -draden
  • 2 kaneelstokken
  • 100 g suiker
Pannenkoeken
  • 200 g tarwebloem
  • 2 eieren
  • 1 eierdooier
  • 5 dl volle melk
  • 40 g gesmolten boter
  • zout
  • 2 appels
  • 4 el rozijnen
  • 3 el gedroogde abrikozen
  • suiker
Bereiding
  1. Maak rijstpap, laat afkoelen. Maak pannenkoeken.
  2. Snijd appels in stukken, stoof gaar in boter met suiker, rozijnen en gedroogde abrikozen.
  3. Serveer pannenkoek met appel en rijstpap.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content