Pakketje van Zalm met Boursin en Noten
4 sneedjes gerookte zalm
4 sneedjes gerookte zalm
480 g zalmfilet
bieslook
4 soeplepels notenolie
1 appel
een tiental gepelde noten
40 g Boursin met Look en Fijne Kruiden
10 cl room
het sap van 1 geperste citroen
1 tomaat
Snij de zalm in blokjes voor de bereiding van de tartare. Voeg er de notenolie, enkele gepelde noten en Boursin aan toe, alsook de vooraf fijngesneden bieslook.
Plooi de sneedjes gerookte zalm open, leg telkens Â1/4 van de zalmtartaar op ieder sneedje en plooi opnieuw dicht door de 4 hoeken naar elkaar toe te brengen.
Draai het pakketje om zodat het mooi dicht blijft op de borden.
Ter versiering :
Leg ongeveer 1 soeplepel Boursin op ieder pakketje en versier met kleine stukjes appel en tomaat. Afwerken kan met een heerlijk mengsel van room en citroen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier