Recepten Recepten Tartaar van limousin rundsvlees met flan van parmesaan, kaviaar van truffelsap en gefrituurde ajuinringetjes, coulis Voor 4 personen als kleine amuse:
Recepten Recepten Carpaccio van coquiles met coulis van rucola, rode biet en spek lichtjes gekarameliseerd met soyavinaigrette 8 verse coquiles (maat 10/15 vragen in de vishandel)
Recepten Recepten Parfait van doyennépeer met een crumble van amandelen, ijs van speculoos en sneetje gewonnen brood met vanille Een recept van Daniel Antuna, chef van restaurant 't Stoveke
Recepten Recepten Banaan met vanille en bergamot Een recept van Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus
Recepten Recepten Zeebaars met hibiscus, sesam, sake Een recept van Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus
Recepten Recepten Kip met tomaat, ricotta en salie Een recept van Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus.
Recepten Recepten Houtduif met prei, ganzenlever en ajuin Een recept van Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus.
Recepten Recepten Zeebarbeel met aubergines, courgettes en olijven Een recept van Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus
Recepten Recepten Chocomousse met crème karamel Een recept van Patrick van Hoorn van De Zuidkant in Damme.
Recepten Recepten Stoofpeer met sorbet, rijstpap en yoghurtschuim Een recept van Patrick van Hoorn van De Zuidkant in Damme.
Recepten Recepten Fazant met miniwitloof Fazant met miniwitloof is een recept van chef Patrick van Hoorn van De Zuidkant in Damme.
Recepten Recepten Handgepelde garnalen met mousse van aardappel en karnemelk Een recept van Patrick van Hoorn van De Zuidkant in Damme.
Recepten Recepten Gelakte paling met crème van ganzenlever Een recept van chef Patrick van Hoorn van De Zuidkant in Damme.
Recepten Recepten Gianduja – banaan / hazelnoot / pinda Mousse gianduja 250g melk 400g gianduja chocolade 500g room 2bl gelatine Breng de melk ad kook, verwijder vh vuur, voeg gelatine en chocolade toe, laat afkoelen en meng er voorzichtig de room half opgeslagen onder. Spuit in vormpjes en vries in. Papier banaan 180g banaanpuree 20g citroenrasp 100g suiker 75g gesmolten boter 2g zout Alles […]
Recepten Recepten Gebakken ananas met huisgemaakte peperkoek en kokosijs Een recept van chef Johan Schroven van restaurant Hof Ter Hulst.
Recepten Recepten Fazant met witloof en peertje in rodewijn Een recept van chef Johan Schroven van restaurant Hof Ter Hulst.
Recepten Recepten Gebakken kreeft geparfumeerd met citroentijm, crème van aardpeer Een recept van chef Johan Schroven van restaurant Hof Ter Hulst.
Recepten Recepten Waterkersemulsie met “Petit gris” Een recept van chef Johan Schroven van restaurant Hof Ter Hulst.
Recepten Recepten Gemarineerde Sint-Jakobsvruchtjes, tartaar van artisjok, appel en avocado Een recept van chef Johan Schroven van restaurant Hof Ter Hulst.
Recepten Recepten Citroengranité met yoghurt Citroengranité met yoghurt is een recept van Matthieu Beudaert, chef van restaurant Table d'Amis in Kortrijk.
Recepten Recepten Hazenrug met walnootmelk en gepofte knolselder 2 hazeruggen, ontvliesd en gefileerd
Recepten Recepten Gegrilde tarbot met bloemkool Een recept van Matthieu Beudaert, chef van restaurant Table d'Amis in Kortrijk.
Recepten Recepten Gegrilde pijlintvis met zure room en gedroogde reypenaer 100 gram opgekuiste pijlinktvis
In beeld: Vijfgangenmenu van Wouter Keersmaekers Met de feestdagen in het vooruitzicht bedacht Wouter Keersmaekers, chef van sterrenrestaurant De Schone van Boskoop, deze lekkere vijfgangenmenu.
Recepten Recepten Schone van Boskoop gemarineerd met steranijs en citroensorbet Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.
Recepten Recepten Cannelloni van rundsvlees met krab en soyamayonaise Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.
Recepten Recepten Salade van gemarineerde witte kool met soya en kummel en patrijs en ganzenlever Benodigdheden voor 4 personen:
Recepten Recepten Reefilet met ganzenleverkrullen, croustini van appel, siroop van vanille & kaneel met fleur de sel en oude balsamico azijn Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
In beeld: Vijfgangenmenu van Axel Colonna-Cesari Axel Colonna-Cesari, chef van sterrenrestaurant Centpourcent, bereidde exclusief voor Knack Weekend een heerlijke vijfgangenmenu. Bekijk de beelden.
Recepten Recepten Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel & crème d’Isigny met truffel Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Recepten Recepten Zeebaars op het vel gebakken met ijzerkruid, chanterellen, scheermessen en dashivinaigrette Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Recepten Recepten Kreeft kort gebakken met Thaise basilicum, Iers rundsvlees als tartaar, crème van butternut Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Recepten Recepten Bietjes gemarineerd, gepekeld, gegaard en/of gerookt met zuurdesembrood, gerookte paling en frisse zuren Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Recepten Recepten Langoustines met snijbiet, guacamole, piment, kikkererwtenjus, chermoula en pindanoten Nodig voor vier:
Recepten Recepten Tussenribstuk van Holsteinrund met panna cotta van Brugge Dentelle-kaas, zoetzure rode biet, poeder van gegrilde hazelnoot en gebakken dooierzwammen Voor 4 personen:
Recepten Recepten Gegrild rundvlees met knolselderie, Brugge Goud en gepekelde radijzen Nodig voor vier: