
Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel & crème d’Isigny met truffel
Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Benodigdheden voor 4 personen
Truffelemulsie
50 gr. truffel jus
50 gr. groentebouillon
100 gr. gezouten boter
lecithine
warm alles lichtjes op en mix tot emulsie
Risotto van aardappel 300 gr. brunoise van aardappel
truffelemulsie
32 gr. gehakte truffel of truffelpasta
20 gr. crème d’Isigny
Kook de brunoise van aardappel kort en werk op met wat truffelemulsie. Werk af met zure room, gehakte truffel of truffelpasta en kruiding.
Sint-Jakobsvruchten 12 Sint-Jakobsvruchten
Bak de Sint-Jakobsvruchten kort in geklaarde boter.
Dresseer.
Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier