Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 stengel selder
  • 3 sjalotten
  • boter
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 4 kg middelgrote mosselen
  • grofgemalen witte peper
  • 2 dl visfumet
  • 1 el citroensap
  • 1 tl Thaise vissaus
  • 100 g koude boter
  • kervel
  • dragon
  • bieslook
  • zwarte peper en zeezout
  • rijst

Fruit fijngehakte selderij en sjalot in boter met kerrie en paprika. Voeg de mosselen toe, kruid met peper en stoom gaar. Kook visfumet met 1 dl mosselsap, citroensap en Thaise vissaus, klop er boter onder en roer er de kruiden onder. Kruid met peper en zout en serveer met de mosselen en rijst.

Fruit fijngehakte selderij en sjalot in boter met kerrie en paprika. Voeg de mosselen toe, kruid met peper en stoom gaar. Kook visfumet met 1 dl mosselsap, citroensap en Thaise vissaus, klop er boter onder en roer er de kruiden onder. Kruid met peper en zout en serveer met de mosselen en rijst.