Minispiesjes met kerstomaatjes
14-06-2011, 08:57
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:18
Voor 6:
Voor 6:
2 gerookte makreelfilets
1 komkommer
12 doormidden gesneden kerstomaatjes
1 dozijn prikkertjes
Voor de groene saus:
400 g verse plattekaas
4 el ciderazijn
1 el fijngesneden vers citroenkruid
1/2 el groene peperpuree
Zout
Snij de gerookte makreel in stukjes. Schil de komkommer en snij hem eerst in dikke plakken en vervolgens in driehoekjes. Neem een prikkertje en schuif er een kerstomaatje, een stukje makreel en een driehoekje komkommer op.
Bereid de saus door alle ingrediënten in een schaal met een lepel door elkaar te roeren. Zorg vervolgens met een flinke dosis peper voor een pittige smaak.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier