Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 400 g linguine deegwaren
  • 2 soeplepels gehakte peterselie
  • 2 soeplepels fijngehakte basilicum
  • 4 eierdooiers
  • 50 g versgeraspte parmezaankaas
  • een scheutje room
  • olijfolie
  • zout en peper
  • nootmuskaat
  • een fijngehakt gedroogd pepertje (facultatief)

Meng in een kom peterselie, basilicum en eierdooiers. Voeg parmezaankaas, olie, room, zout en peper toe. Kruid het mengsel met een weinig nootmuskaat. Gaar de deegwaren al dente in ruim gezouten kokend water. Giet het water af en meng de deegwaren onmiddellijk met saus. De basilicum kan door spinazie worden vervangen.

Meng in een kom peterselie, basilicum en eierdooiers. Voeg parmezaankaas, olie, room, zout en peper toe. Kruid het mengsel met een weinig nootmuskaat. Gaar de deegwaren al dente in ruim gezouten kokend water. Giet het water af en meng de deegwaren onmiddellijk met saus. De basilicum kan door spinazie worden vervangen.