Krabsla, Tropicanasaus Pineapple & Lime met room en madraskerrie
10-06-2011, 13:36
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:11
voor 4 personen:
voor 4 personen:
Basis:
200 g Vlees van sneeuwkrab
Gemengde sla
Ananas
1 Limoen
Muntblaadjes
Saus:
80 ml Tropicana Pineapple & Lime
100 ml vloeibare room 40 %
Kerriepoeder van Madras
Peper, zout naar smaak
Snijd de ananas in blokjes en de limoen in heel kleine blokjes. Hak de munt heel fijn.
Meng alle ingrediënten voor de saus koud.
Schik de salade in glazen. Leg het verkruimelde krabvlees in een koepeltje op de sla. Schik de ananasblokjes en limoen rond de krab. Bestrooi met de fijngehakte munt en besprenkel met de saus.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier