Ingrediënten

Voor 15 stuks:

  • 125 g verse gemalen kokos
  • 20 g vanillesuiker
  • 55 g fijne kristalsuiker
  • 70 g eiwitten (2 à 3 eieren)
  • 30 g kokospoeder voor de afwerking
  • 2 à 3 el confituur naar keuze (optioneel)

Verwarm de oven voor op 150°C. Doe de gemalen kokos, beide suikersoorten en de eiwitten in een kom en meng ze stevig met de hand tot u een homogene pasta bekomt. Vorm kleine bolletjes of rotsjes op een bakplaat met daarover een stuk bakpapier. Bak 5 tot 10 min. in de oven. Hoe langer u ze bakt hoe meer kleur ze hebben en hoe steviger ze zijn. Haal ze uit, bestrooi ze met kokospoeder en versier ze met confituur naar keuze.

Verwarm de oven voor op 150°C. Doe de gemalen kokos, beide suikersoorten en de eiwitten in een kom en meng ze stevig met de hand tot u een homogene pasta bekomt. Vorm kleine bolletjes of rotsjes op een bakplaat met daarover een stuk bakpapier. Bak 5 tot 10 min. in de oven. Hoe langer u ze bakt hoe meer kleur ze hebben en hoe steviger ze zijn. Haal ze uit, bestrooi ze met kokospoeder en versier ze met confituur naar keuze.