Voor 4:

4 cm gember

2 pikante chilipepers

1 bosje koriander

150 g scampi's

200 g varkensgehakt

1 el mierikswortelpasta

1 el vissaus

peper van de molen

4 ontbeende kippenbouten

1 el olijfolie

200 g groene asperges

Bereidingswijze:

Snipper de gember en de chilipepers en hak de koriander en de scampi's in stukjes. Meng met het varkensgehakt en de mierikswortelpasta. Breng op smaak met de vissaus en peper van de molen. Vul de bouten met deze mix. Bind ze dicht met keukentouw.

Bak in 1 el olijfolie op een zacht vuur onder deksel of in de oven op 200°C. Serveer met groene asperges.

Voor 4:4 cm gember2 pikante chilipepers1 bosje koriander150 g scampi's200 g varkensgehakt1 el mierikswortelpasta1 el vissauspeper van de molen4 ontbeende kippenbouten1 el olijfolie200 g groene aspergesBereidingswijze:Snipper de gember en de chilipepers en hak de koriander en de scampi's in stukjes. Meng met het varkensgehakt en de mierikswortelpasta. Breng op smaak met de vissaus en peper van de molen. Vul de bouten met deze mix. Bind ze dicht met keukentouw.Bak in 1 el olijfolie op een zacht vuur onder deksel of in de oven op 200°C. Serveer met groene asperges.