Kerstomaten-ontsnapt-aan-bleke-sla
Ben je de kerstomaten in een bleke sla goed beu? Probeer dan eens deze Italiaanse zomerse snack.
Ben je de kerstomaten in een bleke sla goed beu? Probeer dan eens deze Italiaanse zomerse snack.
Voor 2:
een bakje kerstomaten (250 g)
1 of 2 teentjes knoflook (naargelang de smaak)
olijfolie
wal- of pecannoten
rode wijnazijn
peper en zout
Was de kerstomaten en snipper de knoflook.
In een pan giet je een flinke scheut goede olijfolie en warmt die op (medium vuur). Bak daar nu twee tot drie minuutjes de kerstomaatjes in samen met de knoflook.
Intussen hak je een kleine greep wal- of pecannoten in grove stukjes. Die voeg je op het laatst in de pan samen met een scheut rode
wijnazijn en peper en zout.
En als je basilicum of oregano op de vensterbank of in de tuin hebt staan, versier daar dan de kerstomaatjes mee.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier