Ingrediënten

Voor 4 :

  • 500 g prinsessenbonen
  • boter
  • 1 ui
  • peper en zout
  • 4 kalfsoesters
  • 4 dl kalfsfond
  • 1 el honing
  • 4 takken tijm
  • 4 tomaten
  • gebakken aardappelen

Kook de bonen beetgaar, stoof in boter met ui. Kruid met peper en zout. Bak de kalfsoesters in boter, kruid met peper en zout. Degla-ceer met fond, voeg honing en tijm toe, laat inkoken. Kruid met peper en zout, voeg versneden tomaten toe. Serveer met gebakken aardappelen.

Kook de bonen beetgaar, stoof in boter met ui. Kruid met peper en zout. Bak de kalfsoesters in boter, kruid met peper en zout. Degla-ceer met fond, voeg honing en tijm toe, laat inkoken. Kruid met peper en zout, voeg versneden tomaten toe. Serveer met gebakken aardappelen.