Kabeljauw met lente-ui, bieslook-notenolie en bleekselderij

Voor 4:

Voor 4:
1 dl notenolie
1 dl zonnebloemolie
Â1/2 bos bieslook
zout
4 plakjes kabeljauwfilet van 40 g elk
grofgemalen zwarte peper en zeezout
3 lente-uitjes
1 el water
peper
1 kleine bleekselderijstengel
Meng de noten- en de zonnebloemolie. Hak het bieslook fijn en mix in de olie, met flink wat zout. Giet door een zeef en giet op elk bord 2 tot 3 eetlepels. Leg daarop de plakjes kabeljauw en kruid met grofgemalen zwarte peper en zeezout. Laat zo 10 minuten marineren.
Hak de lente-uitjes fijn en mix met een eetlepel water tot een schuimige puree. Kruid met peper en zout en lepel over de vis. Snij de bleekselderij in dunne plakjes en verdeel over de vis. Werk af met een draai van de pepermolen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier