Ingrediënten

Voor 8 spiesen:

  • 3 biologisch gekweekte citroenen
  • 8-10 groene aspergestengels
  • 24 kleine jakobsvruchten
  • olijfolie vierge extra
  • zeezout
  • zwarte peperbolletjes
  • gemengde groene salade

Snij de citroenen in dunne wigjes (5 mm) en de asperges in stukjes van 3 cm. Rijg een jakobsvrucht, een stukje groene asperge en citroen op de spiesen. Herhaal dit en eindig met een jakobsvrucht. Strijk in met olijfolie en gril 2 tot 3 min. aan elke kant. Sprenkel er nog wat olijfolie op en breng op smaak met zeezout en geplette peper. Geef er de gemengde salade bij.

Snij de citroenen in dunne wigjes (5 mm) en de asperges in stukjes van 3 cm. Rijg een jakobsvrucht, een stukje groene asperge en citroen op de spiesen. Herhaal dit en eindig met een jakobsvrucht. Strijk in met olijfolie en gril 2 tot 3 min. aan elke kant. Sprenkel er nog wat olijfolie op en breng op smaak met zeezout en geplette peper. Geef er de gemengde salade bij.