Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 120 g kip zonder vel
  • 2 eetlepels Becel Bakken & Braden Vloeibaar
  • curry
  • 1 stronk witloof
  • 1 tomaat
  • 1 kleine banaan
  • 1 handjevol rozijnen
  • 20 g amandelschilfers
  • 2 eetlepels Becel dressing
  • bieslook

Braad de kip aan in 2 eetlepels Becel. Snijd de kip in stukjes, kruid en bestrooi met curry. Hak het witloof fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de banaan in rondjes. Meng de kip met de stronk witloof, de tomaat, de banaan, de rozijnen en de amandelschilfers. Meng 1 eetlepel curry met 2 eetlepels Becel dressing, snijd een paar halmpjes bieslook fijn en voeg toe aan de salade.

Braad de kip aan in 2 eetlepels Becel. Snijd de kip in stukjes, kruid en bestrooi met curry. Hak het witloof fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de banaan in rondjes. Meng de kip met de stronk witloof, de tomaat, de banaan, de rozijnen en de amandelschilfers. Meng 1 eetlepel curry met 2 eetlepels Becel dressing, snijd een paar halmpjes bieslook fijn en voeg toe aan de salade.