Voor 4 personen:
500 g gehakte biefstuk
100 g grof gehakte hazelnoten
80 g boter
1ui
1ei
zout en peper
4 hartige pannenkoekjes
1 blik tomatensaus
100 g geraspte Gruyèrekaas
Meng de gehakte hazelnoten door de gehakte biefstuk en voeg naar smaak peper en zout toe.
Smelt dan 30 gram boter in een pan en fruit er de fijngesnipperde ui in. Voeg er het gehakt (samen met de noten) bij en laat alles ongeveer drie minuten bakken.
Neem de pan van het vuur en meng er een ei door.
Verdeel het gehakt over de vier pannenkoekjes en maak er pakketjes van. Leg de pakketjes dan in een beboterde, vuurvaste schaal. Giet er de tomatensaus over en bestrooi dit alles met de geraspte Gruyèresaus. Giet er ten slotte g de rest van de boter over (gesmolten).
Zet de schaal gedurende 10 minuten in de oven op 220° C.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier