Gestoofd witloof met anijslikeur, roze peper en rauwe ganzenlever

Kalfsschenkel met witloof
© Getty

Voor 4 personen

  • 5 stronken grondwitloof
  • boter
  • 1/2 el absint of andere anijslikeur
  • 1,5 el geplette roze peperbessen
  • 1 kl griessuiker
  • 1/2 el rodewijnazijn
  • zwarte peper en zout
  • 4 plakken rauwe ganzenlever van 5 mm dik
  • grof zeezout
Bereiding
  1. Snij het witloof grof en verwijder het bittere onderste. Stoof kort in boter, voeg absint, roze peper, suiker en azijn toe en laat maximum 5 tot 10 minuten verder stoven. Kruid met peper en zout en schik op vier borden.
  2. Leg er de ganzenlever op, bestrooi met grof zeezout en zwarte peper en laat smelten over het witloof.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content