Gestoofd witloof met anijslikeur, roze peper en rauwe ganzenlever
09-06-2011, 09:16
Bijgewerkt op: 29-10-2024, 18:03
Voor 4 personen
- 5 stronken grondwitloof
- boter
- 1/2 el absint of andere anijslikeur
- 1,5 el geplette roze peperbessen
- 1 kl griessuiker
- 1/2 el rodewijnazijn
- zwarte peper en zout
- 4 plakken rauwe ganzenlever van 5 mm dik
- grof zeezout
Bereiding
- Snij het witloof grof en verwijder het bittere onderste. Stoof kort in boter, voeg absint, roze peper, suiker en azijn toe en laat maximum 5 tot 10 minuten verder stoven. Kruid met peper en zout en schik op vier borden.
- Leg er de ganzenlever op, bestrooi met grof zeezout en zwarte peper en laat smelten over het witloof.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier