Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • gemengde groenten
  • paddestoelen en kruiden
  • 200 g tarwebloem
  • 100 g maïszetmeel
  • ijskoud bruiswater
  • zeezout

Voor de dressing:

  • 3 el sesamolie
  • 2 dl sojasaus
  • 5 el limoensap
  • 3 el bruine suiker
  • 1 Spaanse peper
  • 2 tl Thaise vissaus
  • verse koriander

Bereid de dressing. Maak de groenten schoon, maar spoel ze niet af. Snij in hapklare porties, laat paddestoelen en kruiden in hun geheel. Meng bloem en bruiswater kort tot een dik beslag. Dompel groenten en kruiden in het beslag en frituur 2 minuten in olie van 200°C. Laat uitlekken en kruid met zeezout.

Bereid de dressing. Maak de groenten schoon, maar spoel ze niet af. Snij in hapklare porties, laat paddestoelen en kruiden in hun geheel. Meng bloem en bruiswater kort tot een dik beslag. Dompel groenten en kruiden in het beslag en frituur 2 minuten in olie van 200°C. Laat uitlekken en kruid met zeezout.