Ingrediënten

  • Frambozen
    Verse kaas
    Jasmijnthee
    Frambozenijs
    Merengue van framboos
    Jasmijnbloemen
    Vanille
    Frambozencoulis
    Agar-agar

De helft van de verse kaas mengen met vanillepeul, de andere helft met frambozencoulis.

Jasmijnthee trekken, binden met agar-agar, laten afkoelen en mixen tot een gladde gel. Hetzelfde met de rest van de frambozencoulis.

Frambozen wassen en vullen met de gel van jasmijn.

De twee soorten verse kaas naast elkaar op het bord uitstrijken.

Het bord verder afwerken met de merengue, de frambozen, het ijs en de jasmijnbloemen.

De helft van de verse kaas mengen met vanillepeul, de andere helft met frambozencoulis. Jasmijnthee trekken, binden met agar-agar, laten afkoelen en mixen tot een gladde gel. Hetzelfde met de rest van de frambozencoulis. Frambozen wassen en vullen met de gel van jasmijn. De twee soorten verse kaas naast elkaar op het bord uitstrijken. Het bord verder afwerken met de merengue, de frambozen, het ijs en de jasmijnbloemen.