Voor 4 personen:
100 g verse ananas
100 g mangoblokjes
100 g papaya
2 1/2 dl sinaasappelsap
4 cl Teisseire grenadine
4 cl Mandarine Napoléon
4 bollen Vanille roomijs
4 bollen Forest Fruits roomijs
4 bollen Passievrucht sorbet
4 ijskoekjes muntblaadjes
Snijd al het (goed rijpe) vruchtvlees in kleine stukjes en doe ze in de mixer-blender van de keukenrobot. Giet het sinaasappelsap, de grenadine en de likeur erbij en laat 2 tot 3 minuten draaien. Giet de saus door een fijne zeef. Schep de 3 ijssoorten in mooie coupes en overgiet de bolletjes met de saus. Versier met een ijskoekje en muntblaadjes
Tip: Deze saus kan je enkele dagen goed afgesloten in de koelkast bewaren en ook invriezen.
Bereidingstijd: 20 minuten
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier