Ingrediënten

Voor 4:
800 g ontbeende lamsschouder
4 wortels
200 g dubbelgedopte tuinbonen
100 g havervlokken
90 g boter
25 g geraspte kaas
olijfolie, zout en peper

Schil de wortels, snij in plakjes, stoom 10 minuten. Voeg de tuinbonen toe en stoom 10 minuten.

Snij het lamsvlees in blokjes en bak kort aan op hevig vuur. Giet wat olie in een ovenschotel en doe het vlees erbij.

Breng de boter op kamertemperatuur, meng met de havervlokken en parmezaankaas. Kruid met zout en peper.

Bedek het vlees met groenten en vervolgens met crumble. Bak 20 minuten in een oven van 180° tot het korstje goudbruin kleurt.

Schil de wortels, snij in plakjes, stoom 10 minuten. Voeg de tuinbonen toe en stoom 10 minuten. Snij het lamsvlees in blokjes en bak kort aan op hevig vuur. Giet wat olie in een ovenschotel en doe het vlees erbij. Breng de boter op kamertemperatuur, meng met de havervlokken en parmezaankaas. Kruid met zout en peper. Bedek het vlees met groenten en vervolgens met crumble. Bak 20 minuten in een oven van 180° tot het korstje goudbruin kleurt.