Crumble van haver en lamsschouder

Voor 4 personen
  • 800 g ontbeende lamsschouder
  • 4 wortels
  • 200 g dubbelgedopte tuinbonen
  • 100 g havervlokken
  • 90 g boter
  • 25 g geraspte kaas
  • olijfolie
  • zout en peper
Bereiding
  1. Schil de wortels, snij in plakjes, stoom 10 minuten. Voeg de tuinbonen toe en stoom 10 minuten.
  2. Snij het lamsvlees in blokjes en bak kort aan op hevig vuur. Giet wat olie in een ovenschotel en doe het vlees erbij.
  3. Breng de boter op kamertemperatuur, meng met de havervlokken en parmezaankaas. Kruid met zout en peper.
  4. Bedek het vlees met groenten en vervolgens met crumble. Bak 20 minuten in een oven van 180° tot het korstje goudbruin kleurt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content