Cannelloni met kaas- en tomatensaus
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
250 gram lasagnevellen
1 kippenfilet
1 blikje maïs
1 staaf prei
1 blikje Haricots Verts
Voor de kaassaus:
boter
bloem
kaas
peper en zout
nootmuskaat
1 bokaal Hot Pasta tomatensaus
Stoom de kippenfilet en snijd hem in dobbelsteentjes. Snijd de prei fijn en stoof de snippers in wat boter. Maak voor de kaassaus een roux met boter en bloem. Leng aan met melk en smelt er de kaas in. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Meng de stukjes kip, gestoofde prei, de maïs en de in stukken gesneden bootjes. Roer er de kaassaus door. Gaar de lasagnevellen in kokend water en snijd ze in twee. Leg overlangs in het midden van elk vel kaasvulling en rol op tot cannelloni. Verwarm te tomatensaus. Schik de cannelloni in een ovenschaal en overgiet ze met de tomatensaus. Bestrooi met wat kaas en laat even graniteren.
Recept: Kok & Co
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier