Ingrediënten

  • Gekonfijte tomaat
  • rivierpaling
  • 500 gr kokosmelk
  • 4 gr agar-agar
  • kiwi
  • Wilde garnaal
  • grof zout
  • olie

Voor het kokoshapje: neem 200 gr kokosmelk, bij voorkeur in brikverpakking en van goede kwaliteit. Laat de kokosmelk koken en voeg er de agar-agar bij. Afkoelen en versnijden.

Maak de garnalen schoon en halveer ze. Leg ze op een met olie ingesmeerde bakplaat en strooi er grof zout over van een goede kwaliteit. Plaats de schotel onder de grill of de salamander. Maak een brochette met alle ingrediënten.

Voor het kokoshapje: neem 200 gr kokosmelk, bij voorkeur in brikverpakking en van goede kwaliteit. Laat de kokosmelk koken en voeg er de agar-agar bij. Afkoelen en versnijden.Maak de garnalen schoon en halveer ze. Leg ze op een met olie ingesmeerde bakplaat en strooi er grof zout over van een goede kwaliteit. Plaats de schotel onder de grill of de salamander. Maak een brochette met alle ingrediënten.