Pop-upginbar Imagin strijkt neer in Brussel

© gf

De populaire gin-tonicbar Imagin – een concept van Ginmerk Bombay Sapphire en Fever-Tree – popt weer op, deze keer in de magische tuinen van het Museum van Buuren in Brussel.

Ook deze zomermaanden is de gin-tonic een hit van formaat. Adepten die straks willen afkicken van een geestrijke vakantie kunnen dat stijlvol in de nieuwe, tijdelijke ginbar Imagin in Brussel.

Twee jaar geleden openden ginmerk Bombay Sapphire en softdrinkmerk Fever-Tree een elegante pop-upbar in Knokke. In september gooien de labels de deuren open voor een soortgelijk concept in de hoofdstad, net als vorig jaar. Voor deze editie werd echter geopteerd voor de magische tuinen van het Museum van Buuren in Ukkel. Dat vertaalt zich in heerlijke cocktails nuttigen aan drie verschillende bars, verspreid op een uitgestrekte locatie, met zicht op een indrukwekkend stukje groen.

Zowel Bombay Sapphire als Fever-Tree sleutelden voor de gelegenheid opnieuw aan hun recepten, op zoek naar gloednieuwe smakencombinaties, en beloven superverfijnde creaties die je smaakpapillen meenemen naar drie verschillende continenten: de ‘Europese’ gin-tonic met een knipoog naar het mediterraans gebied waar de citrusvrucht koning is, de ‘Aziatische’ gin-tonic met een Oosterse touch, en de ‘Afrikaanse’ gin-tonic die verfijnde Marokkaanse kruiden als Grains of Paradise en de puurste kinine herbergt. Allemaal perfect geserveerd. Ginlovers weten waarnaartoe.

De pop-up gin&tonicbar Imagin is elke donderdag van 3 tot 24 september open, telkens van 17 uur tot 23 uur. Inkom: 30 euro, inclusief introductie en de drie cocktails. Snel reserveren is aangeraden. Adres: Léo Errerlaan 41, 1180 Ukkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content