Ontdek deze 12 nieuwe adresjes

Plus+ in Gent © FB Plus+

Nieuwe winkels en culinaire ontmoetingsplekken, on- en offline, schieten als paddenstoelen uit de grond. Wij maken je wegwijs in het brede aanbod. Zo verwelkomen we de flagship store van Arte in Antwerpen, vieren we de lancering van de webshop van Juttu, genieten we van 24 verdiepingen vol creativiteit in de A-Tower en smullen we van gezonde lunches bij Plus+.

Webshop Juttu

De webshop van Juttu is gelanceerd! Vanaf nu kan je ook thuis vanuit je luie zetel duurzame merken shoppen. Ons digitale winkelmandje puilt alvast uit. Surf als de bliksem naar Juttu.be en kijk wat voor moois er te rapen valt.

Arte in Antwerpen

Het streetwearlabel opende een eigen flagshipstore in – hoe kan het ook anders – Antwerpen. Het doel van ontwerper Bertony Da Silva is immers om de straatcultuur van de Koekenstad te vertalen naar een kledinglijn.

Praktisch Arte Antwerp Kammenstraat 54 2000 Antwerpen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Julia June in Antwerpen

Het Belgische modemerk Julia June heeft ook Antwerpen veroverd. Na vestigingen in Gent, Knokke en Sint-Martens-Latem strijkt Julia June neer in de Steenhouwersvest, omwille van de sfeer in de straat.

Praktisch

Steenhouwersvest 42, 2000 Antwerpen

Opening Julia June in Antwerpen (steenhouwersvest) #juliajune

Een foto die is geplaatst door Knack Weekend (@knackweekend) op

A.P.C. in Brussel

Voor de nieuwe A.P.C. winkel in Brussel hebben architect Laurent Deroo en Jean Touitou de hoofden bij elkaar gestoken om de dames- en herencollectie in eenzelfde ruimte van elkaar te scheiden. De winkel op de Antoine Dansaertstraat is de tweede in Brussel. De eerste, waarvan de opening in 2011 plaatsvond, is gevestigd in de Darwinstraat. Een derde Belgische winkel, waarvan het interieur vorig jaar hernieuwd werd, bevindt zich in Antwerpen.

Praktisch

Antoine Dansaertstraat 60, 1000 Brussel

ZooMoon in Antwerpen

Een nieuwe shop speciaal voor jonge mannen. Er liggen underground merken van verschillende prijsklassen en verschillende soorten gadgets, van hoofdtelefoons tot interieuritems.

Praktisch

Riemstraat 17, 2000 Antwerpen

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11u tot 18u

Zondag open van 13u tot 18u

Yay in Antwerpen

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een kinderfeestjes of items die kunnen dienen als cadeau voor een kind tot twaalf jaar. Ook als je geen feestje op de planning hebt staan, kan je er inspiratie opdoen of een leuk verrassingscadeau shoppen.

Praktisch

Riemstraat 13, 2000 Antwerpen

Gesloten op maandag Op dinsdag en zondag geopend van 13u tot 18u en van woensdag tot zaterdag van 11u tot 18u.

Falke in Antwerpen

Kwaliteit uit Duitsland is neergestreken in Antwerpen met een eerste Belgische flagshipstore. Je kan er collecties voor mannen, vrouwen en kinderen vinden. De Belgische interieurarchitecte Julie Grangé verzorgde de inrichting van de shop.

Praktisch

Schuttershofstraat 22, 2000 Antwerpen

Shelfs by @dk3_design_furniture perfect at the shop, perfect at home! #havensurf #antwerp #keepitclean

Een foto die is geplaatst door H A V E N (@havensurf) op

HAVEN in Antwerpen

De eerste city surf shop in Antwerpen werd geopend door surffanaten Filip Van Moerkercke en John Roan (respectievelijk manager en helft van Arsenal). Surfers wonen immers niet altijd vlak aan de zee. In de shop vind je niet alleen surfbenodigdheden, maar ook mode, muziek, design, kunst, fotografie en outdoor komen aan bod. Zelfs al ben je geen diehard surfer, kan je er terecht voor mooie, inspirerende items en originele merken.

Praktisch

Nationalestraat 162-164, Antwerpen

Geopend van dinsdag tot zaterdag van 11u tot 18u.

Bar Paniek in Antwerpen

In deze ontmoetingsplek voor artistieke kruisbestuiving kan je genieten van de urban look van het Antwerpse Noord in een uniek decor mét een glaasje fris of wat straffers. Bij mooi weer is het zalig zitten in de zon, tussen de bloemetjes.

Praktisch

Kattendijkdok, Oostkaai 21B, Antwerpen

Bar Gloed in de A-Tower in Antwerpen

De Antwerp Tower aan de Keyserlei werd omgedoopt tot een pop-up die barst van de creativiteit. Op de vierde verdieping in Bar Gloed lijkt het ons heerlijk vertoeven. Je kan er terecht voor koffie en aperitief, lunch en brunch. De keuken van The Grateful Grill serveert een waaier aan (h)eerlijke gerechten met biologische streekproducten. Het mooie uitzicht op het Centraal Station en de Meir krijg je er gratis bij. Groot voordeel: er is ook een heerlijk groot zonneterras.

Praktisch

Keyserlei 5, 2000 Antwerpen

Tijdens de week geopend vanaf 11u, in het weekend vanaf 9u

Soekmekaar in Antwerpen

Dat lekkere en lichte maaltijden wel degelijk samen kunnen gaan, wil oprichtster en chef Lien Kockelbergh bewijzen met haar nieuwe ontbijt- en lunchbar Soekmekaar. Gerechten die geïnspireerd zijn door verschillende culturen maken van deze eet- en afhaalgelegenheid een one of a kind.

Er staan weer proevertjes te wachten! ? #smaakmechelen #versbrood #2800love

Een foto die is geplaatst door Smaak (@smaakmechelen) op

Smaak in Mechelen

Food met een verhaal. Originele voedingsproducten en dito keukengerei, design, workshops, degustaties, in deze nieuwe belevingswinkel draait alles rond duurzaamheid. Zelfs het interieur met Scandinavische look en de betalingsmethode (enkel cash, dus geen gedrukte kasbonnetjes) kregen een ecologisch touch. In de rekken liggen enkel producten waar ze zelf volledig achter staan, uit de streek maar ook uit verre oorden, zolang een verhaal achter schuilt.

Praktisch

Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 u. tot 18 u. Opgelet, betalen kan enkel met de bankkaart.

Plus+ in Gent

Lokaal, bewust en lekker: Gent is opnieuw een groene hotspot rijker. Bij PLUS+ serveren ze gezonde gerechten en rawfood desserts die je doen watertanden. De slaatjes zijn er kraakvers en hebben ‘beet’. En ook het interieur mag er wezen. Hout en groen zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer.

Praktisch

Ajuinlei 14 9000 Gent

Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11 u. 30 tot 18 u. Op zaterdag van 11 u. 30 tot 16 u. 30.

??? We love, love, love everything green #plusgent #9000

Een foto die is geplaatst door PLUS+ (@plus.gent) op

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content