Nieuw festival in Antwerpen combineert gastronomie en beats

Signatuur © cwf&PH

Liefhebbers van culinaire en muzikale hoogstandjes kruisen best 9 september 2017al aan in hun agenda. Dan kunnen ze een hele dag terecht bij Ampersand, een gloednieuw festival in tuinen van Kasteel Sterckshof in Deurne.

De kasteeltuinen bieden die dag plaats aan chef Alex Verhoeven van Fleur de Sel (Kasterlee), Nathan van Echelpoel van restaurant Nathan (Antwerpen) en Bart Gils van Signatuur (Hoogstraten). Deze topchefs serveren er tussen 12u en 17u hun favoriete gerechten in de Tasty Garden.

Bij een heerlijk gerecht hoort ook een lekker drankje en daar wordt dan ook voor gezorgd. Hentho Gin, Bierparadijs en Nice Wine bieden de gasten gelijktijdig een speciaal samengesteld assortiment dranken aan.

Tenslotte zullen ook nog enkele DJ’s hun beste plaatjes voorschotelen. Op het menu staan Leesa, Solemn Eye, Solco, Daniel Sevic en Senne B.

Christophe Verwimp en medeorganisator Tom Dieleman willen gasten de mogelijkheid bieden zelf te bepalen waar hun interesse ligt. ‘Er zullen tickets op maat beschikbaar zijn. Voor de een meer beats, voor de ander meer food. Of wanneer je, net als ons, beiden even belangrijk vindt, ga je gewoon voor de full option.’

Nieuw festival in Antwerpen combineert gastronomie en beats
© .

Praktisch

Kasteel Sterckshof te Deurne.

9 september 2017, van 12.00 – 24.00.

Tickets en meer informatiehier verkrijgbaar

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content