Neuhaus opent flagshipstore in New York

De Belgische topchocolatier Neuhaus heeft in de luxueuze New Yorkse winkelstraat Madison Avenue een nieuwe vestiging geopend.

In de gloednieuwe flagshipstore van Neuhaus, op Madison Avenue in Manhattan, is naast de winkelruimte ook een museumgedeelte ondergebracht die de rijke geschiedenis van Neuhaus illustreert. ‘Een verhaal van tijdloze elegantie en compromisloze kwaliteit’, aldus Neuhaus-topman Jos Linkens.

Een videoscherm toont onder andere hoe de Maître Chocolatiers van het huis de felgegeerde handgemaakte pralines bereiden. Bedoeling is om chocoladeliefhebbers een aparte degustatie- en winkelervaring te bieden. Er zijn ook mogelijkheden voorzien om workshops of demonstraties bij te wonen, en feestjes te organiseren.

Speciaal voor deze opening creëerde de topchocolatier de originele ‘Madison Chocolate’, een zachte praliné omhuld door donkere chocolade en handmatig gedecoreerd met de ‘M’. Uiteraard kunnen fijnproevers in de shop ook terecht voor het uitgebreide pralineaanbod met meer dan 60 verschillende smaken, waaronder de populaire Cornet Doré, Caprice en Tentation. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content