Nespresso lanceert met Naora nieuwe limited edition

Nespresso heeft zijn koffiegamma uitgebreid met de roze capsules van Naora. Voor deze nieuwe limited edition liet de koffiegigant zich inspireren door de techniek van de ‘late oogst’ uit de wijnbouw.

Heuglijk nieuws voor de Nespresso-liefhebbers, want de koffiegigant breidt zijn gamma uit met een nieuwe 100% Colombiaanse limited edition: Naora. De wereldbekende concern van koffiemachines en capsules liet zich voor de nieuwe reeks inspireren door een techniek uit de wijnbouw: ‘de late oogst’. Door deze werkwijze gaan de koffiebonen langer rijpen dan gebruikelijk, wat resulteert in geconcentreerde aroma’s en smaken. Alleen de Colombiaanse koffievariëteit Castillo kwam in aanmerking om langer op de tak te rijpen, zonder alle voordelen van de late rijping te verliezen.

De Naora ‘grand cru’ heeft een zachte en evenwichtige smaak mét wijntoetsen en hints van wild fruit zoals zwarte bessen en bosbessen. Op de Nespresso-schaal scoort de limited edition de intensiteit 5. Naora wordt als espresso gedronken. In combinatie met melk geeft deze koffie accenten van hazelnootjes en noten prijs.

Naora Limited Edition is vanaf 2 april verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques van Antwerpen, Brussel en Luik, of via de Nespresso Club (tel. 0800 162 64 of website). Een stal met 10 capsules kost 4,2 euro. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content