Levenslang gratis gin voor wie deze pop-up bar bereikt

© .

Het merk achter arctic blue gin pakt uit met een nieuw initiatief. De groep opent een pop-up bar op de Noordpool en trakteert iedereen die er aankomt op een leven lang gratis gin. Het doel: de problemen rond de klimaatopwarming op een originele manier onder de aandacht brengen.

Het concept is simpel: ‘Bevind je jezelf op 17 april op locatie N90°E0°, dan krijg je de rest van je leven gratis de Arctic Blue Gin aangeleverd, of toch tenminste zo lang de bosbessen overleven en niet uitsterven vanwege de klimaatverandering.’ Met deze stunt wil de Arctic Brands Group een statement maken. De gin wordt gemaakt van producten die bestaan uit pure en ruwe materialen, zoals inheemse bosbessen, bronwater en Scandinavische planten, waarvoor de natuur erg hard nodig is.

Met deze actie wil de Arctic Brands Group meer bewustwording creëren. Medeoprichter Mark Spoof vat het goed samen: ‘Om op de Noordpool te overleven, moet je een beetje gek en nog harder zijn. Net zoals de wilde bosbessen, waarmee we onze gin op smaak brengen. Om in de bevroren aarde te kunnen overleven, moeten ze tegen een stootje kunnen. Wij geloven daarom dat acties meer impact hebben dan woorden.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content