Emanuele Filiberto di Savoia, de kleinzoon van de laatste regerende koning van de huidige republiek Italië heeft vandaag een behoorlijk andere job dan zijn voorouders: hij rijdt de Amerikaanse wegen af met zijn foodtruck Prince of Venice.

Daarmee wilt hij de Amerikanen vertrouwder maken met de echte Italiaanse keuken. In plaats van pizza Hawaï en 'mac & cheese', serveert hij dan ook welluidende gerechten als Casereccie Al Pesto, Conchiglie Melanzane en Maccheroni Tartufo, telkens bereid met de beste ingrediënten. Om het met de woorden van onze eigen bekendste televisiechef te zeggen: dat mag royaal zijn. (EK)

Emanuele Filiberto di Savoia, de kleinzoon van de laatste regerende koning van de huidige republiek Italië heeft vandaag een behoorlijk andere job dan zijn voorouders: hij rijdt de Amerikaanse wegen af met zijn foodtruck Prince of Venice. Daarmee wilt hij de Amerikanen vertrouwder maken met de echte Italiaanse keuken. In plaats van pizza Hawaï en 'mac & cheese', serveert hij dan ook welluidende gerechten als Casereccie Al Pesto, Conchiglie Melanzane en Maccheroni Tartufo, telkens bereid met de beste ingrediënten. Om het met de woorden van onze eigen bekendste televisiechef te zeggen: dat mag royaal zijn. (EK)