Italiës laatste prins leert Amerikanen eten met eigen foodtruck

De Prins van Venetië in de Prince of Venice. © Facebook Prince of Venice

Foodtrucks blijven razend populair, ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Een van de trucks die door de straten van Los Angeles rijdt, is wel héél authentiek Italiaans: de man die ermee rondrijdt, is niemand minder dan de laatste prins van het land van de laars.

Emanuele Filiberto di Savoia, de kleinzoon van de laatste regerende koning van de huidige republiek Italië heeft vandaag een behoorlijk andere job dan zijn voorouders: hij rijdt de Amerikaanse wegen af met zijn foodtruck Prince of Venice.

Daarmee wilt hij de Amerikanen vertrouwder maken met de echte Italiaanse keuken. In plaats van pizza Hawaï en ‘mac & cheese’, serveert hij dan ook welluidende gerechten als Casereccie Al Pesto, Conchiglie Melanzane en Maccheroni Tartufo, telkens bereid met de beste ingrediënten. Om het met de woorden van onze eigen bekendste televisiechef te zeggen: dat mag royaal zijn. (EK)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content