Hertog Jan-wijnen nu ook online verkrijgbaar

Het driesterrenrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens stalt een selectie exclusieve wijnen uit in de Hertog Jan webshop.

In Gert De Mangeleers driesterrenrestaurant Hertog staat foodpairing hoog aangeschreven. De wijnfilosofie van sommelier en ‘partner-in-crime’ Joachim Boudens is dan ook één van de steunpilaren van wat het duo afgelopen jaren heeft opgebouwd in hun zaak. Om hun gasten ook thuis te laten degusteren van de wijnen die in het restaurant in het glas komen, wordt een deel van het aanbod nu ook te koop gesteld via de Hertog Jan Webshop.

Voor de selectie van het edele vocht werd samengewerkt met een beperkte groep importeurs en verdelers van kwaliteitswijnen in België. De zogenaamde “Joachim Boudens Selectie” voor de komende maanden bestaat uit een dertigtal wijnpakketten die, zolang de voorraad strekt, online besteld kunnen worden.

In het aanbod zitten zowel Hertog Jan klassiekers als nieuwe ontdekkingen en exclusieve flessen uit alle windstreken. Bij de lancering op 30 oktober worden twaalf pakketten – met telkens zes flessen – aangeboden. Prijzen variëren van 135 euro tot 335 euro. Bestellingen worden thuis afgeleverd. Klik hier voor meer info. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content