Goedkoop dineren in toprestaurants tijdens Restaurant Week

Gastronomisch dineren in een toprestaurant is een dure aangelegenheid, behalve tijdens de Restaurant Week, van 26 november tot 2 december.

Gastronomisch dineren in een toprestaurant is doorgaans een dure aangelegenheid, behalve tijdens het grootse culinaire event Restaurant Week. Van 26 november tot 2 december bieden opnieuw meer dan 500 excellente eetadressen culinaire hoogstandjes aan goedkope prijzen: 22,50 euro voor een driegangenluch en 27,5 euro voor een driegangendiner.

Eetadressen met 15 en 16 punten in de GaultMillau-gids of met een Michelinster mogen 10 euro extra aanrekenen. Een restaurant met 17 of 18 punten of twee Michelinsterren mag tot 20 euro meer vragen. Ideaal dus om lekker te tafelen zonder diep in de portemonnee te moeten tasten.

Restaurant Week is intussen al aan haar tiende editie toe. Vorig jaar vonden meer dan 45.000 gasten de weg naar één van de deelnemende restaurants verspreid over heel het land. Restaurant Het Gerecht in Antwerpen, won net als het jaar voordien de Publieksprijs, een onderscheiding op basis van de commentaren die gasten op de site zetten na hun bezoek aan één van de restaurants.

Wie nog een tafel wil reserveren moet snel zijn. Er zijn al heel wat couverts de deur uit. Op RestaurantWeek.be kun je meteen nagaan of het restaurant van je keuze al dan niet volgeboekt is. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content