Voor 4:

600 g verse zalmfilet

het sap van 3 limoenen

ongeveer 1 dl olijfolie

grof zeezout

1 fijngesneden sjalot

1 bakje verse frambozen

3 el roze peperbessen

3 el fijngesneden verse bieslook

brood of toast

Snij de zalm overlangs in plakken van 5 mm dik en schik ze op borden. Bedruip met limoensap en olijfolie, en kruid licht met grof zeezout. Werk af met fijngesneden sjalot, in stukken getrokken verse frambozen (ongeveer 3 per bord), fijngewreven roze peperbessen en bieslook. Laat ongeveer 10 min. marineren in de ijskast en serveer met brood of toast.

Voor 4:600 g verse zalmfilethet sap van 3 limoenenongeveer 1 dl olijfoliegrof zeezout1 fijngesneden sjalot1 bakje verse frambozen3 el roze peperbessen3 el fijngesneden verse bieslookbrood of toastSnij de zalm overlangs in plakken van 5 mm dik en schik ze op borden. Bedruip met limoensap en olijfolie, en kruid licht met grof zeezout. Werk af met fijngesneden sjalot, in stukken getrokken verse frambozen (ongeveer 3 per bord), fijngewreven roze peperbessen en bieslook. Laat ongeveer 10 min. marineren in de ijskast en serveer met brood of toast.